Dawn Youtube

Dawn Extra

Dawn Homepage

Dawn Kids 

              

 

 
De ijsbloemen schilders, digitaal en volledig in kleur!!! Heb jij je, nadat het hevig had gevroren ooit eens afgevraagd wie de ijsbloemen op de ramen heeft geschilderd? Na een hevige hagelstorm vindt Lily een sneeuwelfje in haar tuin. Hij is op de vlucht voor een ijsheks, die zijn tovermantel heeft gestolen. Zonder mantel komt Vlokje niet meer thuis, tenzij Lily hem helpt.
Klik op de kaft als je meer wilt weten.                 Klik op de kaft als je meer wilt weten.
Klik op het plaatje voor de speciale De IJsbloemen Schilders Pagina. De IJsbloemen Schilders op YouTube (Klik op het plaatje als je de animatie wilt zien.)

 

Dreumes kan nog niet lopen en nog niet praten. Behalve dan met dieren. Lees in dit boekje hoe dat nu mogelijk is. Dreumes gaat op vakantie naar Griekenland. Ook daar hebben de dieren van zijn bijzondere gave gehoord. Op een avond komt er een prachtige vogel naar het appartement waar Dreumes met zijn ouders logeert. De vogel wil graag dat Dreumes met hem mee gaat naar de Griekse Godin Artemis.
Klik op de kaft als je meer wilt weten.                Klik op de kaft als je meer wilt weten.             
Naar Dreumes z'n pagina. Dreumes op YouTube

 

 

Bubbels komt bij de Waterdraken aan, bij wie hij mag blijven wonen. Omdat iedereen net als hij van water houdt, is het kleine draakje erg gelukkig. Tot de dag van zijn zevende verjaardag...
Klik op de kaft als je meer wilt weten.               Klik op de kaft als je meer wilt weten.  
Naar Bubbels z'n pagina.  

 

                               

Klik op de kaft als je meer wilt weten.