Poster
Canvas Aluminium Plexiglas
De posters worden in hoge kwaliteit gedrukt. Grootformaat posters (A1 en A2) worden netjes in kokers verstuurd. De posters hebben standaard een glanzende afwerking.
Voor prints op canvas wordt altijd een canvasdoek van 100% katoen gebruikt. De canvasdoeken hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig! De Art wordt om het frame heen gevouwen.
Dit bijzondere product is een eyecatcher waar iedereen een blik op wil werpen. De prints komen extra tot leven door het licht dat door de achterzijde kan schijnen.
Er wordt geprint op stevige, UV-bestendige aluminiumplaten. Door witte kleuren niet mee te printen wordt de aluminium achtergrond zichtbaar: dit geeft de prints een stijlvolle, unieke uitstraling. De optie aluminium wordt afgeraden voor de Art producten waarin veel witte kleuren voorkomen.
Materiaal Keuze
Dawn Avalon’s Art Print
Beweeg de muis over het plaatje voor een duidelijker beeld.
The posters are being printed in high quality. Large poster willl be send in a tube. The posters have a glossy finish.
For prints on canvas a cloth will be used of 100% cotton. The canvas have a
very high color fastness and are UV and water resistant!
Move your mouse over the picture for a clearer image.
This special product is an eyecather for all. The prints are brought to life by the light that can shine through the back.
Choice of Material
www.dawnavalon.nl
Copyright Dawn Avalon.nl
TuinPoster
De tuinposters hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig. De tuinposter worden op stevig zeildoek afgedrukt en voorzien van metalen ringen.
The art is folded around the frame
K
V
K